Central Park Bike Tour (Dutch)

Central Park Bike Tour (Dutch)
USD $55.00
  • Duration: 135 Minutes (approx.)

I know what I'm needing, and I don't want to waste more time. I'm in a New York State of Mind - Billy Joel

Central Park is niet zomaar een park. Het is een wereld op zich, waar alleen al meer dan 100 kunstwerken en fonteinen te vinden zijn. Waar talloze doorkijkjes en uitzichten op de stad, meertjes, gebouwen, filmlocaties
en zonneweides te bewonderen zijn. Maar waar begin je in hemelsnaam, als je geen dagen de tijd hebt?

Geen nood. Met ons fiets je in een relaxed tempo door het park en zie je de beste high lights. Bekende en minder bekende, want wij laten je het hele park zien. Niet alleen de onderste helft!

Kom erachter wat het Haarlem Meer te maken heeft met Nederland en wat de oorspronkelijke functie was van het Jackie Onassis Reservoir. Natuurlijk zie je Strawberry Fields, de gedenkplaats voor John Lennon die er om de hoek woonde, maar hoor ook wat New York eigenlijk echt vond van John en Yoko Ono! Rij naar Bethesda Terrace, waar je als je een beetje geluk hebt, kunt genieten van een live optreden met uitzicht op the Boat House. Wij vertellen je waarom het beroemde beeld in de fonteinde ‘Engel van het Water’ heet en nog veel meer. Zelfs waarom New Yorkers zo'n hekel hebben aan dezelfde eekhoorns die jij juist zo schattig vindt.

Onze gidsen weten niet alleen veel te vertellen over het park. Ze kunnen je ook uit eigen ervaring vertellen over wonen, werken en (over)leven in New York.

Een aantal highlights:

Strawberry Fields
Geschiedenis van het park
Haarlem Meer
Dakota en San Remo buildings
Boat House
The Reservoir
Bethesda Terrace
The Lake
Museum Mile
Alice in Wonderland...

en nog veel meer.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zelf fietsen - afhankelijk van hun ervaring. De gids beslist in geval van twijfel. Kleine kinderen tussen 2 en 6 jaar (tot 21 kilo!) kunnen mee in een kinderzitje voor- of achterop. De tour is niet geschikt voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Een fietshelm is volgens de wet verplicht tot 14 jaar. Het kindertarief geldt voor kinderen tot en met 17 jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief 8,875% tax.

IS DE DOOR U GEWENSTE TOUR NIET BESCHIKBAAR OF WILT U OP EEN ANDER TIJDSTIP FIETSEN? WELLICHT IS ER BIJ ONZE ENGELSTALIGE CENTRAL PARK TOUR NOG WEL BESCHIKBAARHEID! 

https://rollingorangebikes.rezdy.com/75815/central-park-bike-tour-english