Day Tour (Brooklyn, Manhattan & Staten Island) (Dutch)

Day Tour (Brooklyn, Manhattan & Staten Island) (Dutch)
USD $135.00
  • Duration: 7 Hours (approx.)
  • Location: NYC, NY

Dagtour!
Heb je ook al zoveel gehoord over Brooklyn? Het is de meest bruisende wijk van New York City! Kunstenaars, artiesten, young professionals, gezinnen... Iedereen wil in Brooklyn wonen. Wij laten je zien wat er zo speciaal is aan de grootste en levendigste wijk van NYC. En als kers op de taart, gaan we ook nog met de East River Ferry naar lower Manhattan. Want Manhattan was, is en blijft Manhattan. Fabulous!

Rij door de mooiste wijken van Brooklyn, waar je op iedere hoek wel een leuk restauntje, koffiebarretje of winkeltje ziet. Ontdek Red Hook - of Rode Hoek - en laat je vertellen over de Nederlandse wortels van Brooklyn. Rust uit aan zee met een ongelooflijk uitzicht op Lady Liberty. Ontdek Brooklyn Bridge park en geniet van het schitterende uitzicht op Manhattan. Rij naar het beroemde uitzicht op Brooklyn en Manhattan Bridges vanuit DUMBO -Down Under Manhattan Bridge Overpass - voordat je verder fietst naar een van de meest trendy wijken in New York; Williamsburg. Vanuit Williamsburg neem je de East River Ferry richting lower Manhattan. 

In Manhattan rij je onder andere het financiële district en Battery Park. Ook genieten we nog van een tocht met de Staten Island Ferry waarbij je mooie uitzichten op het vrijheidsbeeld maar ook op Downtown Manhattan hebt!  Onze gidsenkunnen je alles vertellen over wat je ziet en waar je doorheen fietst. De perfecte kennismaking met Brooklyn en Manhattan op een en dezelfde dag!

Tour highlights:
Red Hook
Cobble Hill,
Brooklyn Heights
Brooklyn Bridge Park
DUMBO – Down Under Manhattan Bridge Overpass
Manhattan Bridge
Williamsburg
Financial District
Brooklyn Bridge
Staten Island Ferry
en nog veel meer.

Kleine kinderen tussen 3 en 6 jaar (tot 21 kilo) kunnen mee in een kinderzitje voor- of achterop. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zelf fietsen, afhankelijk van hun ervaring. De gids beslist in geval van twijfel. De tour is niet geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 6 en jonger dan 12 jaar.  Een fietshelm is volgens de wet verplicht voor kinderen tot 14 jaar. Het kindertarief geldt voor kinderen tot en met 17 jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief 8,875% tax.