Brooklyn Tour, 4 hours (Dutch or English)

Brooklyn Tour, 4 hours (Dutch or English)
USD $85.00
  • Duration: 240 Minutes (approx.)
  • Location: Brooklyn, NY

In a New York minute, everything can change - Don Henly

Heb je ook al zoveel gehoord over Brooklyn? Het is de meest bruisende wijk van New York City! Kunstenaars, artiesten, young professionals, gezinnen... Iedereen wil in Brooklyn wonen. Wij laten je zien wat er zo speciaal is aan de grootste en levendigste wijk van NYC.

Rij door de mooiste wijken van Brooklyn, waar je op iedere hoek wel een leuk restauntje, koffiebarretje of winkeltje ziet. Ontdek Red Hook - of Rode Hoek - en laat je vertellen over de Nederlandse wortels van Brooklyn. Rust uit aan zee met een ongelooflijk uitzicht op Lady Liberty. Ontdek Brooklyn Bridge park en geniet van het schitterende uitzicht op Manhattan. Rij naar het beroemde uitzicht op Brooklyn en Manhattan Bridges vanuit DUMBO -Down Under Manhattan Bridge Overpass. Fiets door de Joodse wijk en bezoek het trendy Williamsburg. Rust lekker uit op een tochtje met de East River ferry terwijl je kan genieten van de prachtige uitzichten op New York's beroemste brug; de Brooklyn Bridge!

Onze gidsenkunnen je alles vertellen over wat je ziet en waar je doorheen fietst. De perfecte kennismaking met Brooklyn op een en dezelfde dag!


Tour highlights:
Red Hook
Cobble Hill,
Brooklyn Heights
Brooklyn Bridge Park
DUMBO – Down Under Manhattan Bridge Overpass
Williamsburg
Joodse wijk

en nog veel meer.

Kleine kinderen tussen 3 en 6 jaar (tot 21 kilo) kunnen mee in een kinderzitje voor- of achterop. Kinderen vanaf 10 jaar mogen zelf fietsen, afhankelijk van hun ervaring. De gids beslist in geval van twijfel. Een fietshelm is volgens de wet verplicht voor kinderen tot 14 jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief 8,875% tax.


Let op! Tussen 8 mei en 31 augustus plannen we over het algemeen een Amerikaanse gids in voor deze tour.